od vikino » 31 kvě 2016, 20:08
Dnes som navštívil po predchádzajúcom dohovore It.Moto Zilina. Dohovorena bola výmena oleja, filtra, vyčistenie vzduchového filtra a rozobratie prepínača svetiel na ľavej rukojeti. Čo Vám budem písať, pripadal som si tam ako dojna krava, príležitosť pre dotyčných servisakov zarobiť si ... pomimo. Ani Vám radšej nejdem písať koľko si za to nauctovali. . . Len napíšem, že to bolo trojciferne číslo. Nabudúce si olej a filter kúpim sám vymenim, no išiel som tam hlavne koli tomu prepínaču. Rozobral celý volant aby sa dostal k prepínaču diaľkových a stretávacích svetiel. Zhodnotil situáciu tak, že treba objednať nový a vymeniť. Celý blok prepinacov aj s rukoväťou stojí vyše 50€ + samozrejme si nauctuju prácu... Takže má čaká opat cesta do Ziliny. Ozaj, ešte mi oznámili, že moja X10 má nárok v rámci zvolavacky na bezplatnú výmenu zadných tlmičov. Akurát tam treba nechať skúter na niekoľko dní, lebo že to za deň sa nedá stihnúť vymeniť... hm.
Nahrali mi aj znova novu palivovu mapu, o co som vlastne ani nestal, ale oni zhodnotili, ze si chcu viac zarobit, tak ju nahrali...
Jednu radosť mi tam predsa len urobili a to predajkyna spoza pultu mi dala zľavu 24€ na tunelovy batoh či ako sa to volá...takže za 45€ som si to kúpil a aspoň z toho som mal dobrý pocit. Viz obrázok.
Celkovy dojem z Ital Moto Zilina mam velmi rozpacity... nie ze by to neboli odbornici, ale... vsak uznajte podla toho co som napisal...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil
vikino dne 01 čer 2016, 05:42, celkově upraveno 1