Dik za vysvetlenie... koli zvolavacke som bol v ITALMOTO Zilina a podla VIN-ka zistovali ci sa ma tyka nejaka zvolavacka... nahrali novy SW a palivovu mapu, nic viac. Keby mali vymenit nejaku palivovu hadicku, tak by ju snad vymenili. Dnes je to ale hrozne u predajcov. Kazdy sa snazi len predat nove stroje a servis je asi u nich az druhorady. Dnes sa neda na nikoho spolahnut. Ja ako zakaznik chcem byt napr. u servisnej prehliadky pritomny, servisman to zas nema rad, ked mu niekto cumi na ruky. Ked som bol s Hondou PCX na druhej servisnej, tak som nemohol byt pritomny ani chvilku pri masine...a tak to aj vyzeralo, pochybujem, ze kontrolu ventilov vobec robil. Ale to som uz moooc odbocil.
V tom ITALMOTO som im spominal, ze citim benzin, odbil ma tym, ze sa len niekde moc nahromadil... neviem ako to myslel. Nerozumiem tomu.
PS: nasiel som to na 10 strane tohoto vlakna: "přišel mail od prodejce se svolávačkou na výměnu konektoru vstřikovače"
Ked zadam na stranke PIAGGIO ohladom zvolavaciek svoje VIN-ko, tak vypise len vseobecne, ze "Technical update", ale konkretne info, ze poskytne az predajca, dealer. Tak ak sa im nechcelo menit ten konektor, tak mi ho nevymenili.. :-/
EDIT: Teraz som volal do ITALMOTO Zilina a ubezpecil ma, ze mojej X10 sa zvolavacky na vymenu hadicky, ani konektora netykali. Citit benzin, ze je normalne, ze to smrdi jak stara skodovka, ze je to katalyzatorom- za studena... Proste ze kym sa mi z toho neleje benzin na zem, ze mam byt v klude. Tak co Vy na to pani, boli by ste v klude?