od vikino » 02 čer 2015, 15:45
Tak dnes mi konecne prisla sms a bol som si po vodicak. Konecne. Takze som si hned urobil par km a je to oproti pcx neskutocna balada a pohodlicko. Mam 187 cm a take pohodlie pre nohy som na skutri este nezazil ako na X10. Paci sa mi aj taky ten plynuly zaber v nizkych otackach, oproti pcx, kde to sem tam trhlo. Jazdim skor na "kochacku" rychlostou okolo 80km v hodine ale super je ten pocit, ze ked clovek potrebuje, tak vie, ze moze otocit plynom a ze ho masinka nesklame napr. pri predbiehani a za par sekund je tam aj 130 tka. Je to parada, jednoducho som z tohto stroja nadseny.
Ten prevodovy olej si pojdem dat vymenit ked budem mat cestu okolo servisu. Budem si musiet zohnat aj kluc na tlmice, lebo mi so skutrom nebol dodany a jazdim na uplne povolenych tlmicoch, tusim je to 1-ka. Co sa tyka turbulencii okolo prilby, tak ano, je to trocha citit, vzhladom na moju vysku, ale ked nahodou pridam a idem viac ako 80 km/hod, tak sa trocha prikrcim za plexi a nepocujem nic. Casom to budem riesit deflektorom, alebo inym plexi, ale zatial to znesiem, nie je to take hrozne ako na pcx. Za tych par km (30) mam priemernu spotrebu 32,2km/L. Jazdim na ECO mode.
-- 2. 6. 2015 18:19 --
este sa chcem opytat majitelov X10 ktori pouzivaju vonkajsiu plachtu na zakrytie skutra, ze ktoru? Vzhladom na velkost skutra sa neviem rozhodnut ktoru zobrat, lebo chcem aby boli zakryte aj kolesa. Dik za odpovede.