Jen pro info majitelům x10 350 (jakože nás zatím moc není): dneska mi přišel mail od prodejce se svolávačkou na výměnu konektoru vstřikovače. Vlastně mě potěšilo, že se o nás starají a ozvali se(už dvakrát se mi stalo u auta - tenkrát Škoda -, že svolávačku zatajili a musel jsem se o výměnu dílu sám přihlásit). Určitě se ale týká jen určité série, takže třeba Gandalf už má lepší konektor
Výměna konektoru vstřikovače
Vážený zákazníku,
péče a kontrola kvality komponentů jsou významnou součástí zajištění spolehlivosti našich výrobků. Během
periodického ověřování našich vozidel za účelem zajištění zachování nejvyšší úrovně kvality výrobce zjistil,
že dotyčný komponent nemusí plně odpovídat standardům kvality Piaggio Group Standardy Kvality, což
může generovat možné problémy ve stálosti elektrického spojení, která se může zhoršit v závislosti na počtu
ujetých kilometrů vozidla a typu používání.
Abychom zcela vyloučili potenciální riziko a vždy zajistili nejvyšší úroveň bezpečnosti pro všechny naše
zákazníky, vyzýváme Vás kontaktovat svého prodejce za účelem provedení nápravných opatření.
Intervence je zcela zdarma a jejím obsahem je kontrola a v případě potřeby výměna konektoru vstřikovače
Vašeho skútru. Naše autorizovaná servisní síť je schopna provést v nejbližších dnech tuto technickou
aktualizaci plánovanou pro Vaše vozidlo (viz sériové číslo uvedené výše).
Proto Vás vyzýváme kontaktovat Vašeho prodejce nebo nejbližšího autorizovaného dealera PIAGGIO.
Jestliže skútr již není ve Vašem vlastnictví, laskavě nám sdělte jméno, adresu a ostatní kontaktní údaje
(email a telefon) nového majitele na telefon ......
Omlouváme se za případné nepříjemnosti spojené s omezením používání Vašeho vozidla a předem Vám
děkujeme za Vaši spolupráci.