koudáček píše:Ahoj chlapy,posledních pár měsíců se zajímám o piaggio mp3 lt 500 a chtěl bych se majitelů zeptat kolik to baští,když se s nim jezdí kolem 100 km/h a dál mně zajímá výška sedla jsem prcek 165cm myslíte,že by byl velký problém z balancem přece jenom je to piaggio těžký vím,že se dá zablokovat náklon,ale to se nepodaří vždycky na těch naších rovných silnicích a nerad bych se s ním válel po zemi,chci si ho jet vyzkoušet až na jaře,ale třeba už ted bude někdo znát přibližnou odpověd moc děkuji.
Rorejda píše:Mám ještě jeden dotaz. U MP3 LT svítí Vám tyhle parkovačky? Když jsem to rozebral, zjistil jsem, že mi k nim nejdou vůbec dráty Jako parkovačka svítí jen světlo dole.
Rorejda píše:
Já mám jen MP3 400 lt, spotřeba ve dvou a klidným tempem se pohybuje kolem 4 litrů. Výškově si to musíš vyzkoušet, manželka má 168 cm a nemá problém. Jezdil na ní i kamarád, který má pod 165cm a hrozně se mu to líbilo. Pokud to chceš vyzkoušet, tak se s někým tady domluv, nevím odkud jsi (klidně přijeď ke mně).
Ten náklon zablokuješ ve kterékoliv poloze, motorka nemusí stát jen rovně.
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot], Seznam.cz a 9 návštevníků