Tak se už tady dlouho nikdo neozval - asi všichni jezdí Když už mám najeto pár tisíc, tak přidám pár postřehů. První, co bych nyní na své MP3 vylepšíl by bylo sedlo:
Sedlo.jpg
a snad časem druhé by bylo plexi:
AF 504.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
To, že mi né vždy všechno dojde, není chyba České pošty...
Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT Touring BUSINESS v bílé perleti
Tuning / úpravy: Nosič a zadní box KAPPA 46N, blástry, reflexní pásky na bocích, poziční LED osvětlení a LED pod sedlem, ve předu zásuvka 12V, textilní brašna, vyhřívání gripů, stupačky ve předu, blatník nad zadním kolem.
Rorejda píše:Tak se už tady dlouho nikdo neozval - asi všichni jezdí Když už mám najeto pár tisíc, tak přidám pár postřehů. První, co bych nyní na své MP3 vylepšíl by bylo sedlo:
Tuning / úpravy: Nosič a zadní box KAPPA 46N, blástry, reflexní pásky na bocích, poziční LED osvětlení a LED pod sedlem, ve předu zásuvka 12V, textilní brašna, vyhřívání gripů, stupačky ve předu, blatník nad zadním kolem.
Piaggio mp3 400 lt se už nevyrábí.Buď MP3 300 nebo 500. Rozdíl je u nového asi 30 000,- Kč. Jinak hledat v inzerátech. Ty MP3 400 se pohybují kolem 90 000 - 100 000,- (možná si fandím). Ale je jich u nás strašně málo.
To, že mi né vždy všechno dojde, není chyba České pošty...