Takže hodina H nadešla a ja si dnes jel pro svého nového skútra - piaggio MP3 500 LT.Kupoval jsem ho v Praze v Uhřiněvsi a cesta domu byla nějak dlouhá.Kamarad mě tam hodil mým autem a zpět jsme jeli opravdu dlouho,už škemral že chce domu a ja bych porád jen jezdil.
Tohle se opravdu nedá srovnávat ne jenom s 125 ,ale je to jiná dimenze,člověk to musí zažít.Ne jen chvili se svést po parkovišti,ale kus s tim jet,prostě nádhera.Vůbec nevíte o tom,že máte ve předu dvě kola,ale vubec....chová se to stejně jak na motorce,ale je to i tak nějak jiné...ten zažitek je jiný...No a tak bych to přál všem....i když jsem za to dal 199.000kč tak toho nelituji.....Je to opravdu pecka.No a tady pár fotek z dnešní jizdy.
Ted už budou Sigiho vylety s "běloušem" tak se ten muj jmenuje....no a co Gejša??Moje milá je v garaži,a muj email plní zajemci z celé republiky....Tak uvidím jak bude u mě ještě dlouho,ale i tak se sní budu těžko těžko loučit,nebot kde jsme spolu byli,nikdy mě nenechala ve štychu... a když se podivám na videa...bude mi po ni nějak tak smutno....ale čas jde dál...a už se hlasí o své výlety muj bělouš....
Tak zde se připravuje převozní číslo
Potřeba dotankovat
Moje gejša a muj nový bělouš
kokpit....
No a zde jsem si nechal udělat zasuvku....
a naposled muj bělouš a moje milá gejša.....