No ja nevím....cena necena...kašlu na to příští tyden mi snad už přijde....říkali 10dní že mám čekat... a jupí čerte...jasnou volbou je MP3 už jen proto že krásně chodí do zataček Qoudro 350D musíš nutit...Dom999 na tom jezdil...a já už se na svouji novou italskou krasavici těším.... a možná si gejšu nechám nebudu ji prodavat.....ještě uvidím
Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT Touring BUSINESS v bílé perleti
Tuning / úpravy: Nosič a zadní box KAPPA 46N, blástry, reflexní pásky na bocích, poziční LED osvětlení a LED pod sedlem, ve předu zásuvka 12V, textilní brašna, vyhřívání gripů, stupačky ve předu, blatník nad zadním kolem.
Tuning / úpravy: Nosič a zadní box KAPPA 46N, blástry, reflexní pásky na bocích, poziční LED osvětlení a LED pod sedlem, ve předu zásuvka 12V, textilní brašna, vyhřívání gripů, stupačky ve předu, blatník nad zadním kolem.
Tak kluci, já byl v neděli na moto srazu v Drážďanech a musím říct, že v tom obrovském množství motorek jsem napočítal jen 3 mptrojky tak doufám, že se alespoň na té naší skůtršňůře sejdeme
Ahoj.....tak již zaplaceno,dnes jsem si byl pro skutra,ale právě přišel a tak ho začali vybalovat a museli smontovat plasty a já nevím co,no řekli mi asi tak 2 hodiny práce a tak jsem zase odjel s tim,že si pro něho přijedu v uterý,no a to pry už bude připraven.Tak jsem si ho pohladil a mám býleho krasavce MP3 500 LT Bussines,no nádhera....