od Mazlík » 24 zář 2018, 17:55
Zdravím všechny trojkolkáře,
před pár měsíci jsem koupil novou 7 let starou MP3 400.Novou proto,že měla najeto pouhých 1300 km.Trochu jsem ji potunil(viz. fotky na piaggio klubu pod stejným nickem,kdyby se chtěl někdo mrknout),kufr,sedlo,plexi,koncovku výfuku,oživení všemožných světel.Trochu mně však vadí vibrace při rozjezdech a jako nezkušený amatér se chci zeptat,zda je to možné vyřešit výměnou válečků.Pročetl jsem toho tady hodně a vyšlo mi,že když změna,tak Dr.Pulley 17g.Přemýšlel jsem o var.Malossi,ale jelikož jsem jinak s jízdou spokojený tak jsem to zatím zavrhl.Jinak něco o mých vylepšeních,sedlo Shad je bomba a když se to vše dobře sejde tak za 3100kč není co řešit,je to opravdu velký rozdíl(je trochu vyšší než origo).Vyšší plexi Kappa poskytuje mnohem lepší akustický komfort oproti původnímu,ale zdá se mi,že je mnohem náchylnější na různé škrábance.Nakonec ta největší radost,ikdyž ne moc potřebná- krasavec LeoVince.Parádní zvuk,skutečnost je mnohem lepší než ukázky na youtube.Prostě máte pocit,že sedíte na něčem mnohem větším a když se vyjme zadní vložka,tak je to naprostý masakr.ZATÍM SE MĚJTE A DÍK ZA ODPOVĚĎ.