Tak jsem se vratil ze skutr tripu do Toskanska (Brno-Udine-Carrara-Insbruck-Brno). Puvodni plan 5 dnu a 2400 km vzal za sve, jelikoz sem se musel treti den vratit. Nicmene i tak super vylet a 1700 km v sedle skutrika. Navic osobni mega rekord 873 km na skutru za jeden den, tedy spise za 12 hodin
Bylo to super, hlavne cesta zpet, kdy jsem zazil nejdrive 35 stupnu ve stinu. Pak uzavreny tunel na 2 hodiny z duvodu pozaru, takze mega smazeni se, pak bourku z Grazu. Lokalni povodne u Grazu a asi 3 hodiny jizdy v desti bez nepromoku ale toto aspon cloveka poradne neuci, ne jako motoskoly
Takze za mesic znovu hura na Chorvatsko
Nicmene par poznatku k mp3 v "boji". Ochrana pred destem vytecna. Samo ma to sve limity, ale funguje to neskutecne. Kdyz sem videl ostatni ucastniky, tak parada. Co je spatne, tak sedlo. Neni to proste cestovni ale mestske a sedlo je tak pomerne uzke a clovek sedi jen malou casti zadku, navic jak jsou nohy hodne ohnuty, tak jakoby drepel a zadek je za chvili KO, to musim nejak vyresit, protoze ani gelova podlozka nepomohla. Zrejme koupim nove sedlo a necham ho u nekoho upravit a udelat vyrazne sirsi. Takovy burgman to ma proste lepsi
Takze za mesic znovu hura na Chorvatsko ale to uz s bocnimi kufry, jelikoz mi dorazily jak drzaky bocnich kufru, tak i kufriky
jo a cekal sem ze v Italii tu MP3 budo uvice znat, protoze na to porad nekdo koukal a procumoval