Focus67 píše:OK,díky chlapi,,to víte seděl jsem na tom poprvé,,asi jsem na tom blbě seděl a nezhasla ta kontrolka,,ten Rakušák mě připadal že o tom taky moc neví,,,byl to starý chlap 66 let.Ještě ho mám tam,dal jsem zálohu tak až si pro něj pojedu tak to pořádně odskouším.Pak ale když se skutr rozjel tak fungovalo všechno normálně,,žádná kontrolka za jízdy nesvítila a zaaretovat to šlo normálně při nízké rychlosti.Jinak má to najeto 12.000 a při 10.000 je tam komplet servis,,(svíčky řemen olej valečky at.d)takže si myslím že kdyby s tím něco bylo,,tak by v servisu na to přišly na tohle jsou zase Rakušáci dobří,,raději kupuji tam než u nás,,,mají k tomu komplet dokumentaci a víš co musíš měnit a co ne.
-- 08 led 2018, 11:32 --
Ještě mě napadlo,když to má to čidlo pod sedlem,co když si za jízdy chceš narovnat nohy a stoupneš si jak jsem to běžně dělal na skutru to taky vypne motor ?
-- 08 led 2018, 13:21 --
Clapi ještě je tady další možnost,,on to zkoušel syn,,a říkal že na palubce svítila kontrolka a pak když zahýbal parkovací brzdou tak zhasla a skutr se rozjel,,je možný že když je zatáhlá parkovací brzda tak se motor dusí,a nejde se rozjet ?
-- 09 led 2018, 11:09 --
Chlapi ještě taková otázka,,ukazuje palubní počítač taky spotřebu paliva,nikde v manuálu to nemůžu najít.Díky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků