Ke svetlum, proste v noci je to bida. Dalkove absolutne. Jezdim v podstate tak, ze mam prst na svetelne houkacce, protoze pak sviti obe najednou. Zvazuji premosteni, aby proste svitilo dalkove + potkavaci najednou nebo jen potkavaci. Jinak koukal sem kam umistit nejake pridavne svetla, kdyz to nema ram a zkusim si je pujcit a uchytit na ty blinkry jakou jsou ty "stopky", na nich by to mohlo byt, ale otazkou je jak to bude vypadat a zda to nebude za pokutu. Mam jeste volne tlacitko na palubce, takze bych je tam pridal.
Nicmene davat klasicke 2x55W se mi zda uz moc velky odber, ale tem LED zase neverim, ze neco vydrzi, vsechno z Ciny a jsem k tomu skepticky. A davat zase mensi vataz ala "mlhovky" tak to zase nebude svitit. No nejak to vymyslim
-- 04 čer 2017, 15:02 --
Jinak dal jsem pres vikend cca 400 km vylet Moravou. Tretina dalnice a zbytek okresky apod. Mam neco najezdeno na CB1000R neco na Burgmanovi 600 a nutno rici, ze se mi vice mene potvrdilo to, co jsem si myslel Je to super a parada, dobre se mi tam sedi, zadek mam sice mrtvy, neni to tak komfortni a kryjici jako Burgman a ani rychle jako CB , ta komfortni cestovni rychlost je u mne okolo tech 110-1200 kmh, ne ze by to nejelo vice, ale tak nejak jsem mel pocit, ze tam uz to neni ten spravny salek caje. Nevadi mi ani absence natazenych nohou, proste pohodicka a cestovat s tim pujde dobre. Spotreba byla v prumeru 3,6 coz je taky tak nejak ocekavane, takze za mne palec nahoru jen asi poladim sedlo za nejake, kde nebudu muset mit gelovou podlozku