To je dobré, lehké ?
a vidíš mi doporučovali ještě lehčí až někde 15g , no nevím , má *zatím* skušenost je 1500 km jen s těma 17g najeto jen na pár krátkých trasách , vesměs vyjížďky od 150 až do 330 km
- neprováděl jsem žádné předtesty na starých ani na nových,myslím tím rozjezd,200 metrů sprint ....a podobně, na to mne moc neužije, spíš mne zajímá co mi to dá při běžných podmínkách
- no a ty máš pětikilo, tak bys neměl posuzovat dle mne, pokud mne paměť neplete na srazu v Rožnově byl taky jeden s 500 stovkou měl tam taky jiný typ,ale nevím jestli tam měl dr.Pulley nebo něco jiného, nepamatuju co přesně
- a co k tomu dodat, asi jen to že rozjezdy jsou o hodně svižnější, záběr se skutečně projevil, co se týče výkonu tak nevím, na brzdě sem to neměl a těch 25 kW už tak není žádná slabota, oproti původním 18,5g a to při stejné rychlosti má kolem 500 až 800 otáček míň, jel jsem s něma už i tachometrových 145 km/h při 7200 ot, a ještě to nebylo maximum, při starých válečcích 145 / 8000ot, co se týče spotřeby tak jsem zatím nepoznal nic, dolů to určitě nešlo spíš beru, že počáteční skoušení a než si tak nějak sedly bylo za cenu benzínu
,
není znát , že by tam byly nějaké jiné tvary než válečky a variator se choval nestandartně, no hlavní taky bude jak dlouho vydrží než se rozsypou, pak budu moci říct jestli jsem udělal dobře nebo né, prozatím spokojenost
jinak mne nic víc nenapadá co bych mohl dodat