A tak jsem si udělal radost.....Řekl jsem si někdy v unoru,že vyzkouším jak se prodávají naše MPtrojky a dal jsem inzerát,opravdu jen na zkoušku...že prodám svého "bělouše" k tomu jsem přidal pár fotek a jedno video.A zajisté cenu...která zase nebyla nijak nízká,cením si svého skutra na víc.No a čekal jsem,dva dny nic a pak to začalo...asi během hodiny 11 zájmeců,další esemesky a volání...Musel jsem inzerát sundat,ale jedna paní byla tak neoblomná a vysvětlila mi důvod proč ho tolik chce,,,opravdu miluje svého přítele...který nemá Ačko a rád by s ní jezdil,že jsem nakonec kývl že ji ho prodám.Nebylo to pro mě moc jednoduché,najel jsem na něm spousty kilometrů a byla to rodina,co vám mám povídat.Když se blížil den D porád jsem měl nutkání couvnout,ale nakonec k prodeji stejně došlo.
Tak jsem zavolal do prodejny kam jezdím na servis,že chci zase nového skútra a tentokrát již ne bussines ale sport.Juknul jsem na barvy a vybral si skútra ve stříbrné zbroji.Člověk se okamžitě zamiluje jako v pubertě. Můj skutr byl prodán v pátek a já si v pondělí jel pro nového.Opět jsem zažil to vzrušení jako před 2 roky,kdy jsem kupoval bělouše,opět to zamrazení když jsem viděl tohoto ritíře ve stříbrné zbroji jak na mě čeká.
Jak jsem se přibližoval....už vrtěl výfukem a já si říkal jo hochu....budem kamaradi....
Po nasednudtí,citíte tvrdost nového sedla a skutr jako by chtěl vyrazit na zavodní dráhu,prostě ta síla nového stroje je citit na hony daleko.Vyrážím domů a začne zase ta peripetie s přihlášením a odhlašením mého bělouše...Tak tady pár fotek...a ahoj v další sezoně na novém stroji
------------------------------------------------------------------------------------------------------
A zde již nový majitel mého "Bělouše" který posílí řady Ustéckého klubu zvaný " Skuk"