maravy píše:Uvedomil jsem si ze to zlepseni bylo pri rozebrani spojky, ne variatoru. Vcera jsem to jeste vecer rozhodil a 400 smirkem lehce vzal povrch remenic u spojky aby nebyly tak olesteny a remen se na ne tak nelepil. Zatim jsou rozjezdy a pohyb v nizkych rychlostech absolutne sametovy. Asi to dlouho nevydrzi, ale mam aspon overeny cim to je.
zik píše:Tak jsem byl taky dneska projet tuhle Beverly http://www.mototrade.cz/cz/piaggio-beverly-500_823/. Musím říct, že prakticky nic z toho, co popsal Ajtov, jsem nepostřehl. Projížděl jsem ji s přítelkyní a vůbec mi nepřišlo, že by se nějak stáčela nebo kroutila, tak jsem z toho trochu jelen, protože se mi docela zamlouvá I porejpání kolem světla jsem musel hledat - ano, někdo tam asi trochu netrefil šroubovákem, ale taky žádná tragédie. Takže o ní dost uvažuju, dávají půl roku záruku a celkově se s nimi jedná fakt solidně (měl jsem tam i Burgmana v servisu).
Ještě jedna technická - r. v. 2005 je stříkačka? Nějak se mi nedaří to najít.
Ajtov píše:Ahoj zkus si taky pootočit zadním kolem na stojanu,v jednom místě pěkně dřelo,snad kotouč?
Je to každýho věc,Každá motorka najde kupce.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 12 návštevníků