od wochomurka » 12 dub 2011, 16:32
Aprilka byla v plánu, ale v té době jsem nesehnal narozdíl od Beverly odpovídající kousek. Všechny byly vraky, myšárny a stočeniny. Beverly, která byla jako druhá v pořadí se v odpovídajícím stavu sehnala. Pocity manželky ber s rezervou, protože je to individuální. Máme za sebou první delší výlet a je spokojená. Má projetou jako baťůžek Malaguti SpiderMax, starej Atlantic 500, starej Burgoš 400, Nexus 500, X9 a Beverly je prej na posed nejlepší a nejpřirozenější. Když jedem, je jen opřená rukama o moje nohy, má dost místa před i za sebou, dost místa na nohy, nemá je nijak zalomený, nebolí ji třísla, ruce, nohy, prostě pohoda. Upozorňuji, že má 183cm. Jen musím koupit vysoký plexi, protože mě bere na sedle o hlavu a všechen vítr pobírá ona. To je věc, která se dá vyřešit. Nohy si na Beverlyně nenatáhneš, ale měnit poloha se dá a ani po 150km s jednou zastávkou nebolí (mám 177cm). Celá Beverly s náma váží cca 400kg a dá se s ní jet naprostá pohodová šoulačka kolem 90-110km/h. Není to raketa ale i ve dvou s max utaženejma tlumičema se dá slušně brousit stojánkem v zatáčce. 110 guma na 16" kole a 150 na zadní 14" bere díry suverejně, podvozek je nalazen měkčeji(ikdyž nevím, jestli je to chyba a nebo funkce) Pokud budeš brát funglovkku, neber na ježdění ve dvou 400ie, protože má vepředu jen jeden kotouč a to si myslím je hodně málo na zastavení takové váhy. Na solo bude asi brzda dostatečná.
Manželka používá Beverlynu na lítačku po městě a na malý nákupy a nemá s ní nějaký problémy. Ukočíruje ji bezproblému.
Jediný problém mám já, protože při prudším brzdění jezdím po sedle dolů, ale to se dá vyřešit motokalhotama s neklouzavým rozkrokem. Manželka je má a necestuje.
Doporučuju sehnat dobrou duši, která vás oba nechá na Beverlynu posadit, chce to vyzkoušet. Každýmu vyhovuje něco jinýho.
BMW R45 45000km (celkem 98000km)
Suzuki DR 350 28000km (celkem 35000km)
antikrist Yuki Speedy 50 - 4500km
Gilera Runner SP 50 v hustým tuzingu - 4900km
lesní víla Vespa ET4 125 - 14800km (celkem 30800km)
Piaggio Beverly 500 - 11000km (celkem 39000km)