wochomurka píše:foky, mrkni na fotky asi o čtyři strany níž, je tam vyfocený přichycení. Na Beverlynu nepotřebuješ žádnou montážní sadu. Kufr se tam bouchne šroubama přímo do děr napevno.
wochomurka píše:Osobně beru díly ze scootlandu. Většinu spotřebních dílů mají na skladě a dodání od dvou do týdne. Mám na myslí filtry, destičky, kotouče válečky, řemeny a podobně. Jedinou speciálnost sem si kdy objednával přepínač blinkru na Vespu ET4 a tam sen na to čekal cca 3 týdny. Já jsem s dílama jak na Vespu, tak teĎ na Beverly nikdy neměl problém a na speciálnosti si holt musí člověk počkat. Ty 4 měsíce bych věřil cagiva.cz, potom motoprestige.cz tam ty čekačky byly šílený, ale to pě spíš zavánělo neochotou a neschopností dovozce. U Trojana v HK bych na ten přepínač blinkru taky čekal skoro 3 měsíce a jinde jsem ho měl za 3 tejdny. Je to spíš o schopnosti, či neschopnosti prodejce, než o značce.
Jinak u funglovky je hodně malá pravděpodobnost, že by se ti něco zásadního podělalo, to by si musel zanedbat údržbu, nebo narazit na zmetek. 300ccm Piaggia jsou spolehlivý motory a když tomu dáš předepsanej olej, tak nemá mouchy.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků