KYBLOS píše:Rady: já to zkusil, tak jak říkáš, vrátit originál a následně sem byl zase zpět v garáži u Mikyho, páč sem zjistil, že s tím originálem je to prostě o dost pomalejší na rozjezdy a hlavně jak píšu, ten průběh zrychlení u předjíždění a tak sme tam opět namontovali varec Malossi. Takže jo, mě to přesvědčilo. Víc ccm než je 500 nechci, takže jediný východisko kvůli bezpečí u předjíždění, je pro mě tato varianta, lepší varec Nezvedne se mi tím spotřeba, páč sem jí s tímto varcem měřil a jsem na 4l/100km, takže pro mě ideální varianta. Jo a na Strahově sme to zkoušeli, myslím závod moje devítka s varcem Malossi proti devítce s originálem a pak moje devítka proti Kymku 500ccm. Byl sem rychlejší v obou případech sem jim ujel.
Tak jsou super informace, moc děkuji, nemohl jsem sehnat nikoho kdo by to tam měl , Už se nemůžu dočkat až tam bude
Máš jěště nějakou jinou radu co se týče motoru? Jako na co si dát pozor, kde je potřeba nešetřit, kde naopak se může šetřit? Myslím, že by měli být stejný ty motory ne?
Díkec
p.s. nechystáte se někdo na ty krajský města? Já když budu mít servis hotovej, tak asi pojedu