stumbauer: Ahojky
byl bych ti nesmírně vděčný, kdybys mi to poslal (
alixman@seznam.cz). Já k tomu dostal nějakej uživatelskej ve třech jazycích + němčina
Takže nic pro mě. Angličtina by byla super. Taky mám r.v. 2004. Odkud si? Já Z Prahy. Zatím sem tu údržbu vyřešil tak, že sem se dnes objednal do Scootlandu v Průběžný. Vypadaj solidně a sou vybavený i co se týče náhradních dílů a nářadí. Vezu tam Beverlynu 14.6. a 15.6. by měla být hotová. Nechám si udělat olej v motoru i v převodovce, filtry olejový, benzínový, vzduchový, novou svíčku, dle potřeby chladící kapalinu a olej ve vidlích, a ve varecu válečky, kontrastku, řemen a spojkový pružiny. Zkontrolují mi i vůli ventilů a kompresi motoru. Hned ten den co sem jí koupil, tak sem koupil novou baterii. Chybí mi plastový kryt baterie, tak i ten mi hned objednali. Prostě super a to celé mě vyjde kolem 7000,-. Za práci mám počítat kolem 1500,- až 2000,- a zbytek díly, tak sem zvědavý
Příští servisku si ale už chci udělat sám.
Blondie: Já určitě na skútršňůru dorazím, pokud se nestane něco nečekaného (vězení, úmrtí, úraz, nemoc, krádež Beverliny, nesvéprávnost, konec světa)
co ty?
stumbauer: A co se týče toho variátoru, jestli origo nebo třeba malossi.....Nevím no...můj názor je ten, že u tak velkého obsahu bych se držel originálu. Já u tý 50ky měl kit 70 naraku + malossi multivar + výfuk LeoVince, vyladěný to bylo super a po 10000km ten variátor je na vyhození. Ti ho někdy ukážu. Mám ho doma. A to sem dělal pravidelnou údržbu co 5000km. Ta Malossiho klec je totálně vydřená od přítlačného talířku. Vodítka téměř zmizely. Tak asi tak. Origo je origo
Od 2007 do 2010 Kymco Agility 50 4T (najeto 30400km). Od 2010 Piaggio Beverly 500