martintoman píše:Zdravím, jsem tu nováček tak buďte hodný. Chtěl jsem se zeptat jak poznam ze vepredu ten krk ma horší ložiska nebo že je v háji? Jinak skútr by měl mít najeto 41tis.neco na co si dát pozor. Diky.
HANZTD píše:co přivzdušnění nádrže víčkem ,, nevim stli na něm maš labyrint aby nešla nádrž do podtlaku
vikino píše:Vlastnil som niekolko X10 350. Je zaujimave ze rocniky 2012 mali spotrebu akuratnu okolo 3,3-3,5l/100km. No a prave rocniky 2014 sa vyznacovali vyssou spotrebou okolo, alebo vyse 4l/100km. V roku 2018 som to riesil s vtedy aktualnou X10 350 rv 2014, ktora zrala dost nad 4l. Inak jazdila ako mlady boh, nic nestrielalo do vyfuku, ani nezdochynala , len ta spotreba. Zasiel som vtedy aj do italmoto, nahrali aktualnu palivovu mapu, prezteli zbezne skuter ci je vsetko ok a uznali ze je vsetko ok. No benzin si dalej zrala ostosest nad 4l.
Momentalne som predal kusok z roku 2012 ktory mal spotrebu do 3,5l a aktualne znovu jazdim na kusku z roku 2014, ktoreho spotreba sa blizi ku 4l... hm. :-/ tiez je inak ok, len za studena horsie startuje.
Ak má ABS,v tak od predného kotúča vidíš snímač ABS. Taký ďalší kábel..janpavlik píše:Zdravím, nepodařilo se mi nikde vygooglit, jestli ma Beverly 300 ie 2014 ABS. Podle wiki nemá, podle prodejce má tak jsem z toho jelen a nechci si zas nabít hubu v dešti. Má případně tento motor/ročník nějaké velké mouchy jak např. 2013 350? Najeto má 24 tis a vypadá ve skvělém stavu. Díky moc
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 2 návštevníků