Tak jsem to dneska odzkoušel a super. Jsem spokojeny, fakt jo. Když jsem to za jízdy vysunul bylo to jako bych v autě zavřel boční okénko. Prostě ticho. Už nemusím řešit, která přilba je tichá. Když je to vysunuté, tak se v podstatě díváte na cestu přes něho, proto bych asi moc zatmavenou verzi nedoporučoval.
Jinak plexi by mělo být o 10cm vyšší. Ve spodní poloze, je stejně vysoké jako originální v horní poloze. Bál jsem se, ze se to bude hodně třepat, ale ne chovalo se stejně jako originální i ve 130km/h . O ten výsuvný mechanismus (tak jo to tady bylo zmiňováno) se nebojím. Už jsem ho měl kdysi rozebrány a vím jak to je udělané a je dost bytelný. Takové to dvojí vykrojení po bocích je tam proto, aby to při té délce nedřelo o ten přední kryt
Teď nevýhody: Jedete 100 a ani si neuvědomíte, že nemáte na přilbě zaklopené plexi.
No, a taky upřímně přiznám, že když je to vysunuté nahoru, to tak vypadá fakt prostě debilně.
... ale svůj smysl to splní.
Přidávám ještě nějaké foto přes den.
-- 08 kvě 2019, 19:12 --
MaxRossi píše:Kontroloval jsem svoje brejle a ani naznak rzi. A to mam z vas najeto rekl bych nejvic.
Taky jsem se přece jenom podíval na svoje a vypadají takto.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.