Majitelé nových forz udělají nejlépe, když budou co nejrychleji jezdit, než jim to celé uhnije pod zadkem, možná by nebylo odvěci nechat vystříkat "dutiny!
Samozřejmě jsem si dělal srandu, to jen pro nechápavé a zaujaté proti mě.
MaxRossi píše:Neřešit, jezdit! Kolik mate najeto? Ja aktualně 6450km.
forester píše:Tuším to tu niekomu robí radosť div neotvára šampanské
scypho píše: Ale co viem napisat hned, su spataky, na ktore si ale postupne zvykam. Dalej tvrdsi podvozok oproti staremu X-maxu. Vcera mi zacal motor vydavat zvlastne zvuky, pri brzdeni motorom - piska ako ked sa guma trie o kov
MaxRossi píše:Neřešit, jezdit! Kolik mate najeto? Ja aktualně 6450km.
takýto z**d by ma nasral aj v dacii.... Je jedno komu triafaš zrkadlo, to sa proste nerobí.scypho píše:X-max ich mal sice na riaditkach, ale tak nestastne, ze som triafal autam akurat spataky... raz na mna vyskocil panko z BMW, ze ci nechcem po papuli ...
Doffi píše:Jen mi trochu vrtá hlavou ještě jedná věc a to je moje maximálka. Nevím proč, ale moje Forza jede jen do 7400ot/min a to je cca 140km/h maximálka, ale těch 150 tak jak někteří píšou anebo jde vidět na YouTube z Thajska, tak to to fakt ta moje nedá ani náhodou a to tam liju 100 octanový benzín. Možná je to tím, že mám 100kg, a vážím jak dva thajci i s žabkama.
Kdo už zkoušel maximálku?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků