2: Forester - odpověď od dealera byla právě velmi nejasná - "Možná duben, červen nebo klidně i srpen... Na auta se čeká prý klidně i rok." Co na to mám říct? Tebe by taková odpověď uspokojila?
2: klik1 - problémy na moři? Dle infa mého dealera se Forzy dělají v Itálii. To je k nám opravdu přepravují na moři? Skoro se mi to až nechce věřit...
Tak jsem to nevydržel
a volal přímo do Hondy, když už tam mají takové hezké moto: Chceme, abyste si pomysleli: „to byla ale skvělá zákaznická služba“ – a my uděláme vše pro to, aby to tak bylo. Budeme rádi, když nás budete kontaktovat. - Dozvěděl jsem se úplný, ale ) ÚPLNÝ prd, jak říkal Forester... Docela začínám být přikloněný ke koupi X Maxe, protože co bude pak, kdyby se náhodou něco na Forze pokazilo? Budu čekat půl roku na náhradní díl? Pochopil bych prodlení při speciálních požadavcích, ale Forza má jen 4 barvy a velmi omezené možnosti tuningu a ať mi nikdo netvrdí, že je po celém světě tolik Forzychtivých zájemců, že by byla Honda až tak v loji... Navíc, když se něco dělá honem honem a ještě pod tlakem - což v tomto případě musí být ultratlak, tak že nebudou vadné kusy... Je to škoda, protože právě z takových důvodů možná po letech změním značku...