Ľudovít, paráda skoro sme to stihli obaja naraz, nebyť tvojej služobky
Ráf sa vymení to je v pohode, aspoň ti dobre vyvážia prednú gumu a nebude hádzať.
Já nosím klúč smart key zo sebou v krásnom koženom obale ktorý som objednal a prišiel mi už v predstihu. Sedí ako riť na šerbeľ, doporučujem zakúpiť
https://www.aliexpress.com/item/High-qu ... 4c4dwtPSXnKufrový klúč nebudem bežne nosiť, mám kufor non stop nahodený, až na prípady kedy idem na dovolenku, vtedy si ho beriem na ubytovanie aj z vecami aby som veci nemusel prebaľovať. Núdzový kľúč na otváranie kufra aby sa dalo dostať k batérii je otázne či nosiť stále zo sebou. Je dosť veľký na to aby bol pripnutý na smart key. Asi keď bude batéria už nie v 100% stave alebo zase niekde na dlhú trasu.
Dnes som spravil prvé zoznamovacie zábehové km. A už sme sa skamarátili
Dojmi sú skvelé ten skúter je pecka. Kmitanie/húpanie som už ani nevnímal a je markantné iba od 40 - 60 km potom sa úplne stratí. Zdajú s mi tie gumy tvrdé a aj to keď sú nafúkané správne podľa manuálu, predok 2,0 a v zadu 2,25 (mal som 2,5) Po jazde už v garáži som ešte sfúkol o jednu desatinu pneumatiky, lebo mám 70kg aj z botami a zdá sa mi že ten tlak je nejak predimenzovaný. Je zaujímavé že tieto tlaky pneu sú predpísané aj pre zaťaženie 2 osobami,na rozdiel od X-Max. Vyskúšam uvidím ako sa to zmení.
Spravil som dnes 168 km a spotreba klesla na 2,9 a neskôr sa ustálila na rovných 3L,Počítam že to po zábehu ešte klesne. Rýchlosť som udržiaval v rozmedzí 70-90 km ale za dosť silného protivetra a neskôr bočného. Po natankovaní mi PP ukázal dojazd 405km čo je tiež skvelý údaj.
Na zrkadlá som už vyzrál a mám na pozretie do zadu grif z lakťom ktorý vlastne vadí vo výhľade len mrknutím do zadu, jednoducho ho spustím.
Čo dodať? Asi len toľko že X-Max je naozaj dobrý skúter ale ešte lepšia je HONDA FORZA 300