od tatík » 13 zář 2021, 06:43
Někdy začátkem června jsem v Hondě Lety složil kauci 20000 Kč a asi 1,5 hodiny jsem se vozil na Hondě NC 750.Měl jsem trochu problém se zádama a Forza se mi zdála najednou moc tvrdá.I když se maximálně snažím vyhýbat špatným silnicím,uvažoval jsem o změně.Za mě to ale bylo dost zklamání.Je to sice o něco pohodlnější co se týká odpružení,ale taky nic moc.Ten pocit z jízdy na motorce se mi vždycky vytratil při zadrnčení omezovače(kvůli nevýraznému motoru z auta je odstupňování převodovky dost krátké a ten omezovač je tam hned a to nejsem žádný trapič).Na moji výšku 182 cm jsem měl řidítka dost daleko a celkově ten posed byl tak nějak pro mě nepřirozeny.Ani to sedlo mi nějak nesedlo.Abych jen nekritizoval,spotřeba je minimální a převodovka chodí ůžasně přesně.Ač jsem v tomhle naprostý amatér,abych to nějak hodnotil,tak na mě to působilo jako,že je to udělaný sice poctivě,ale tak nějak stroze ůčelně.Jako motorka do práce,moc nestojí,moc nežere,nic nepotřebuje,ůčel to splní,nazdar.Ale zase není nad to si to takhle zkusit,je to trochu po městě,pak jsou zatáčky z Řevnice do Mníšku nahoru a dolů,kousek po dálnici na Dobříš a zpátky a hned mi bylo jasný,že tohle asi není to co hledám.Navic už v červnu mi řekli,že mají poslední dvě a letos už nejspíš nebudou,snad až příští rok.Takže zatím si nechám Forzu,uvidím na jaře 2022
bylo Jawa O5-10000 km,Jawa 20-3000 km,nová Babeta 210- 6100 km,Jawa 50 Mosquito 585-14700 km,nový Yuki Matrix 50- 6500 km,Suzuki Burgman 400 K4-35456 km,Honda SW-T 600 7000 km,nová Honda Forza 300