adacarp píše:Jo geos ta hrazda se mě líbí,protože dle mě je víš a tolika to neovlivňuje soustředění na jízdu, ještě počkám na vyjádření dalších cestovatelů, Forester a spol,jen pište vaše postřehy, rád se poucim, díky
adacarp: evidentne sa ti nechce prečitávať vlákno kde sme sa s týmto zaoberali
A že tých možností nie je málo svedčia len moje pokusy a omyli. Tak ja som to spravil za teba
Nepíšeš akú navigáciu máš. Môžeš mať v mobile čo je asi najviac pravdepodobné a potom auto a moto navigáciu. Tých držiakov je veľká škála a každý má nejaké plusy. a mínusy. Ja som začal z mobilom, a takýmito držiakmi za Wish. Neskôr som zmenil držiak z Wish na Interphone ktorý som mal na čopri.
maxi-skutry-f5/new-forza-300-2018-t14609-690.htmlmaxi-skutry-f5/new-forza-300-2018-t14609-855.htmlUmiestnenie na riadidlách som neskôr zmenil na stredové. Čo sa zmenilo tak bolo to trasenie ale ostatné nevýhody navigácie z mobilu zostali.
maxi-skutry-f5/new-forza-300-2018-t14609-720.html maxi-skutry-f5/new-forza-300-2018-t14609-735.htmlToto som neskôr zavrhol lebo je to síce lacné riešenie ale nepraktické. Je to malé a dosť sa to triaslo na pravej strane na riadidlách. Plus keď mi prišla smska tak ta správa prekryla display a rukavicami sa to nedalo zavrieť počas jazdy. Takže celé zlé keď si predstavíš zastavovať po každej správe.
Neskôr som začal používať moju obstarožnú navigáciu Garmin Zoomo 220 ale zase som bojoval s tým trasením na pravej strane riadidiel.
maxi-skutry-f5/new-forza-300-2018-t14609-885.htmlPosledné riešenie a definitívne kde som umiestnil novú navigáciu TomTom World 550 do stredu riadidiel. Je to perfektné a z Garminom je neporovnateľné a z mobilom nehovoriac. Stratil som síce pohlaď na stredová platový kryt z logom Honda ale čo už.
maxi-skutry-f5/new-forza-300-2018-t14609-1140.htmlNa videu vidieť tu:
https://youtu.be/pnntxoWTSfIMobil ako moto navigáciu používam už iba ako hlasovú do Sena Bluetooth ako paralelnú a záložnú.