adacarp píše:Tak dnes mi zaplombovali přístup k oleji,pojezdím 333km max 350 a skútr jde zpátky na vážení oleje. Původně říkal technik 1000km,ale po telefonátu někomu do hondy co to má na starosti se najížďí jen 333km a pak se to do 1000km dopočítává.Probíhalo to tak že vypustí olej na stojanu,dají nový olej,filtr a dolejou 1,4l,zahřejí motor, potom znovu vypustí a co výteče to zváží a nalijí zpět.Vytékat nechají olej 10min.
adacarp píše:Forester ani sa nepítaj,u napouštění jsem nebyl,u vypouštění jo, a byla to tragédie, mechanik z toho chtěl vyšroubovat aj filtr, nakonec při vypouštění zvedli ve dvou skutr, aby vyteklo co nejvíc.Nejraději by ho vyždímali jako hadr,evidentně byli uplňe mimo a z toho jsem si udělal obraz, jak to asi napouštěli, ale aj tak chybělo 24g což je 3/4 deci,s tímto postupem jsem nesouhlasil.Mám tam jet znovu ale nevím kdy se tam dostanu, nejdýl do 14ti dnů.Budu vyžadovat ať to udělají znovu a abych byl aj u napouštění, což jsem podcenil.Myslel jsem že natom nemají co zkurvit a mýlil jsem se.Přijímací technik v pohodě, ale mechanici nic moc. Tož zatím asi tak.
HANZTD píše:Při započatym procesu reklamace , ti nemužou v danej den říct nazdar , pokud neni vyřešeno , ale radši si to nech napsat a podepsat
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 16 návštevníků