borout píše:O kolik je vyšší, než origo? A cenu prosím...
http://www.motosp.cz/d-1166st-plexi-cir ... 28728.html-- 05 kvě 2020, 10:22 --
MaxRossi píše:Goes... slusna plachetnice... ja se vydal presne naopak a to snizovanim plexi z duvodu ticha v helme.. cim vetsi plexi tim vetsi turbulence...
Nevim co si pod tim predstavit ohledne hluku a turbulenci. Za timto plexi je ticho nasobne lepsi jak za origo. Uz proto, ze u origa jsem dost nad plexi a jde to vsechno do helmy. kdyz to srovnam s moto tak to bylo nasobne horsi, nyni jsem za tim fajn schovany a jetp roste kilo dvacet-tricet tacho je opet prijemne komfortni.
Takze zadne negativni zmeny v proudeni nepozoruji, ani na tom, ze by se premistilo obtekani treba do rukou apod. a naopak je vyrazne vetsi ticho.
nicmene pokcam i na dest, abych posoudil, zda budu lepe ci hure kryty a zda treba nove proudeni nebude posilat hodne vody na zada, coz se nekdy stava. zatim tedy pokud jde o komfort tak je to vyrazne lepsi
-- 05 kvě 2020, 10:23 --
vinc9 píše:Goes: kryty rukou ještě jo?No panečku, ještě deku celoročně bych vzal a na tu plachtu hoď ještě deflektor, tím to bude vůbec good. Já bych v takových případech preferoval automobil,kde na tebe nebude foukat a nebudeš cítit žádné vibrace
takovy slabsi prispevek. Pokud ti to vadi, tak si to nekupuj. Je zajimave, ze se kryty na cestovni motorky bezne davaji a nikod nema pocit, ze by si mel misto toho koupit auto. Takze ano, ty si v tom pripade kup treba auto, je fajn, ze mas volbu. Ale nechapu proc mas potrebu hejtovat druhe...