Káble na 12V zásuvku do kufra prioritne pre nabíjačku som si zapájal tak źe som ju dával očkami na skrutky pod matičku takže nebolo potrebné odpájať batériu úplne, svorky zostale na póloch batérie. Takže počítam že nabíjačky ktoré majú konektor na nabíjanie na káblikoch tiež sú zakončené očkami takže montáž bude rovnaká.
Čo sa týka oleja tak samozrejme že 12000 km sa zdá byť veľa ale je písané že čo skôr nastane,či ten km nájazd alebo 1 rok. Takže myslím že pre teba bude druhý variant pravdepodobnejší. Máme také predsudky že ten interval je veľký, ale dnešná moderná technika a longlive oleje to s prehladom ustoja a nič sa nemôže stať, Honda by to predsa ináč nedala do servisného manuálu. Bral by som do úvahy aké jazdy zo skútrom sa absolvujú. Keď prevláda mestska prevádzka a jazdy okolo komína tak tých 6000-8000 km je na mieste ale keď sa jazdí po vonku tak hraničné km nič neohrozia. Tento predsudok máme z minulosti a terajšie km nájazdy na výmenu sú konštrutérmi odskúšané. To isté sa deje keď si niekto myslí že skúter po 50000km je na GO.