angel2904 píše:To saly.pce: No záleží s čím si jezdil předtím. Podle toho co píšeš, tak to muselo být buď dětské šlapadlo nebo dětský či zahradní traktor.. Sorry, nic ve zlém, ale na ničem horším jsem snad nejel. Zkoušel jsem model 2009 s 11tis.km a málem ho i koupil. Stál 60tis.Kč. Svezl jsem se a s díky se omluvil a odjel. To jsme ho s pánem předtím skoro hodinu startovali (ale to je jiná). Zkrátka měřím 180cm (běžná míra). Nevyhovoval mi posez. Vibrace od motoru hrůza. Závada (prý častá) nefunkční teploměr vody za deště nebo při projetí větší louže.. To nemají proboha nějak vychytaný ptám se ?
Pod variátorem z převodů tekl olej. Na 11.tis.kilometrech ? A šlo přitom o opečovávaný kus.. Já vím, že každej kdo ho má na něj jistě nedá dopustit a bude mi teď vysvětlovat, že to není možné, atd.. Pro mě to bylo dobré v tom, že vím co nikdy nechci. Připlatil jsem 10tis. a mám SW 600 z 2007 se 17tis.km. Toť má zkušenost s KX 500. PS: rozhodně jsem nepopsal všechny mínusy ..
Ta nová 700-stovka vypadá ale moc dobře. Snad ta by mohla po všech stránkách fungovat lépe ..
Tak to jsi kupoval pěkný shit. Já jsem jezdil Suzuki GSX-R 1000 K4, Suzuki GSX-R 750 K2 - obojí na okruhu, dále CBR 600F, a další motorky. Jako mladý Peugeot SV80, ale to mi bylo 17.
Pán ti asi pěkně kecal, protože to samé jsem zažíval i já u té Aprilie i u toho Nexuse....hodně lidí tvrdí, jak to má ve skvělém stavu a jsou to hlouposti. Tady žádné vibrace nejsou a jde to nádherně za plynem. A když někdo, kdo s litrovým GSX-R jezdil přes 300, tak na tom něco bude.
Jak říkám, je to jen o stavu. Já měl obrovské štěstí a proto si můžu stát za tím, že je to perfektní stroj. Jediné co ti na to povím je, že tě chtěl někdo natáhnout. Nic z toho, co popisuješ moje Kymco nedělá a kdo nevěří, klidně ať se přijede podívat
Dándí:
Tak v mém případě je opravdu skvělý a to nejenom cenou. Jezdím mezi motorkářemi 12 let (z toho 5 let jezdím okruhy), vyrábíme výfuky a o bazaristech a různých chytrolínech toho můžu za ty léta vyprávět mraky.
Stroj co jsem koupil já má jen pozitiva a za tím si stojím. Je to jen o tom, co kdo koupí a jak se v tom vyzná.
edit Rady: Nezakládej duplicitní témata
Pravidlo 5.
V diskuzi je možné hledat. Využijte toho dříve, než položíte již zodpovězený dotaz. Duplicitní témata budou zamykána nebo smazána.