saly.pce píše:Dándí píše:Láďo, měl jsem na mysli 500, ostatní neřeším a můj příspěvek začal tím dodatkem v názvu tématu, který už naštěstí zmizel
.
Ten zmizel, protože správce přesunul mé fórum jako duplicitní do tohoto fóra....jinak by tam stále byl
KYMCO XCITING je skvělý maxík
Taky bych psal, že je to skvělý maxík kdybych do toho chtěl investovat dvě zlatky, ale já se rozhodl investovat zlatek PĚT, tak vím že t-max je o malounko lepší a spolehlivější a lehčí a nekroutí se tak a má 15tky kola a je to jedna radost jezdit po městě sem a tam a .........a.........a.........
Stav se na Strahově a já ti ho tam půjčím.
Milý saly.pce, vyzkoušel jsem všechny u nás prodávané skůtry od 400 kubíků nahoru včetně Kymco 500, postupně jsem vyřazoval co určitě ne, pak jsem opakoval jízdy až zbyl T-max. Tento výběr probíhal dvě sezóny, tak těžko můžeš u mě říct něco o prosazování, toho co jsem si koupil já a hanění ostatních. Dřív jsem měl, tak jako spousta z nás i objemy 125 a když porovnám Hondu a Kymčáka ve stejné kategorii, tak ta Honda jela víc a mimo výměny oleje,gum,destiček nepotřebovala NIC a taiwanec měl pořád nějaké mouchy a drobné důvody proč nejet, nebo aspoň proč jet v daný den blbě, proč byl olej tam kde být neměl
. O prodejních cenách při následném prodeji ani nebudu hovořit včetně rychlosti s jakou byla prodána Honda (druhý den) a jak dlouho tu taiwanskou potvoru nikdo nechtěl.
Kamča taky měla nádherného černého Runera 200 a tak ji po městě mlátil do zad, že přesedlala na ošklivější A Sportcity s velkejma kolama a je spokojená.Atd., atd.....