od Pavel » 20 dub 2010, 23:10
Trochu to objasním.
Vesměs se tu prezentuje model Kymco People GT300i jako novinka pro rok 2010.
Oproti modelu People S300 má tento skůtr alespoň dle prototypu jeden kotouč vpředu, což může znamenat absenci duálního systému brzd. Jelikož ale nejsou upřesněné technické specifikace a výbava tohoto modelu, nemůžu zatím s naprostou jistotou uvádět zda bude vybaven duálem, nebo ABEskem atd. Jako jediné co můžu předpokládat je že Kymco jako takové má vždy perfektní brzdy a u těchto obsahů i dvojité brýle, což je v předpokladu nekroutíci se konstrukce v brzdném účinku. Zaregistroval jsem v nějakém tématu že duální brzdy né vždy každému vyhovují, tak uvidíme. Starý model S má dva kotouče (duální), ale tam je to pochopitelné i k jeho robustnější konstrukci.
People GT300i je modla především Italského trhu a také reakce na designovou a výkonnostní řadu Hondy. Myslím si že pokud tento model výrobce uvede se stejnými parametry jako Downtown 300i, máme se na co těšit..
Designově mi na tomto modelu nevyhovuje kufr, ikdyž asi bude ve standardní výbavě, dělá na mě levný dojem.
Jinak se na tento model moc těším a po obdržení prvního kusu uděláme prví rychlé testy, a sna už do nového portálu.
A ještě na konec. Model People GT125i je samozřejmě plánován dle informací a motor bude pravděpodobně také ze 125tky Downtowna. Jen pro info, s testovací stopětadvacítkou jsem uháněl pěkných 125km/hod jako prd:-)
tak zatím zdarec
Non-stop tel.: 608313999,
A ten znáte? Jak se pojišťovák a garážová lady na skůtříku svezli?