jj video je opravdu povedené! Vzhledem k tomu, že má tenhle "skútřík" motor z Downtowna, tak to bude asi slušná raketa Docela se těšim až se trochu projedu .... věřim, že nějaký "testovací" kus tu pro ČR bude k dispozici
Pavel píše:...Tacháče kecaj skoro u všech skútru...
To jo, ale ne tolik co Kymco, to si hodne fandi.
bylo Honda Lead 100 najeto 40 000 km (ja 12 000) bylo Yamaha Majesty 400 najeto 206 000 km (ja 136 000) bylo Honda Silver Wing 600 najeto 110 000 km (ja 92 000) nyní Yamaha T Max 560 najeto 27 000 km (ja 14000)
Taky uvažuji o jeho koupi ,výkon je v kW a nový Downtown s ABS už má taky míň 21,7kW,ptal jsem se u prodejce a ten říkal,že pavděpodobně došlo k naladění motoru tak,aby měl větší tah při nižších otáčkách a tím došlo k snížení max.výkonu.Už měl někdo možnost se na tom projet? Zajímalo by mě srovnání s Hondou SH 300i.
mohl bych dostat echo vidět naživo kymco? o sh300 jsem ve středu v praze dostal vyčerpávajíci info, a jestli se ukážeš na strahově s kymcem tak je to konkurent, který by stál za výlet na strahov.
Ctěl bych vědět jak je na tom Kymco co se týče podvozku,stabilita,komfort,vlnění,kroucení atd.Přeci je tam už silný motor a 130km/h a možná i víc je na tak lehký skůtr taky dost.A samozřejmě brzdy.