Tak v sobotu najeto + - 200 km a díky Rosimu sem se podíval do míst kam bych se asi nepodíval a mohu opravdu říct ( nemohu srovnávat ) že kolem Vsetiná je tolik krásných míst , silnic a hospůdek
ani se mi nechtělo zpět do Olmiku
potkal sem po cestě dobrejch 100 motorek ne naráz ale za celou cestu + nějaké skútry a jen na vyjímky všichni opětovali pozdrav a po sobotě neřeknu nic jiného než paráááda a zamiloval sem si jízdu na dvou kolech
ano je pravda že mám Káčkoo teprve tři dny tak že vše je pro mě nové a o to víc když sem před tím jezdil po silnici jen v plechovce... jinak ke stroji : co tak může říct človíček co nikdy neseděl na ničem co má dvě kola.... No , tak já sem malinko čekal že přes štítek na mě nebude tolik foukat ale kdybych měl koženou nebo spíš moto bundu tak ani nevím že jedu.. , tak to že sem jel na lehko moj problém
podvozek... nevyznám se v tom ale Rosi mi pověděl že v nářadí pod sedlem je něco čím se dá pohybovat a nastavovat a tak dále tak že budu asi do toho rejpat pač jak sem najel na cokoliv co bylo odskočeno o více jam 1 cm tak sem se v 90 ti necítil dobře .. asi je to nastaveno opravdu na tvrdo nebo nevím ( ale jak sem psal nemohu porovnávat
) místo pro nohy a posed , tak za těch 200 km v sobotu sem moc nezastavoval tak že na pár vyjímek sem jen jezdil a nehledal sem nějaké polohy kam dát nohy , tak jak sem je měl tak bylo vše ok
no a posez ..je pravda že sem asi po hodině se posouval do zadu ( né proto že bych sjížděl ale hledal sem tu opěrku abych cítil že se o něco malinko opírám ale jak sem vjel do města tak sem nic neřešil a užíval si zatáčky a celkově sem se cítil na okresce a ve městě jako páán
řekl bych že sem toho tady naplácal až až a nejspíš už tak se někdo najde kdo napíše že to moc prožívám
a pak asi už není tak nějak co napsat .. jinak až z toho někdy slezu a bude čas udělám někde fotečku a časem napíšu něco co by mohlo někoho zajímat jako spotřeba , jízda s batůžkem a tak podobně