Já se ale na ty prodejce nezlobím. Jen mě to prostě dokáže odradit od koupě. Nemám rád zajíce v pytli - a ruku na srdce, novinářské megadebilní recenze se zasvěcenými kecy typu "ukázkově plochý průbeh točivého momentu s jasně zřetelným maximem v 6000 otáčkách", nebo "ostré brzdy s jedovatým nástupem a příkladným dávkováním" mě osobně tak nějak nedokážou zprostředkovat pocity, který se dostaví když si člověk na konkrétní věc osobně sedne...
Háček je PRO MĚ důležitej. Pro mě je skůtr "pracovní" záležitost. V létě ho prostě občas používám místo auta. Příkladně dva měsíce zpátky jsem nakupoval v Tescu, víkendovej nákup, takže plnej podsedák i kufr vzadu. A volala mi žena, že naše malá milostivá dcera chce meloun...
Nevím, jak jinak milýho melouna bezpečně dovézt domů, než v igelitce pověšený na háčku. Nebude háček - nebude meloun. Prostě u skůtra tahle století stará hovadina jednoduchým, elegantním a nejlevnějším možným způsobem zdvojnásobuje zavazadlový prostor.
Prostě můj skůtr snů by bylo tříkilo esháčko s háčkem, se sedadlem (a podesdadlem) z forzy a turistickým plexi