bacitracin píše:Na najspodnejsej bielej liste pri pc verzii alebo cez symbol nastavenie pri mobil verzii
Zadne koleao na mojom vypnutom DT sa da otacat rukou dopredu ale dozadu ho rukou nepretocim. Ako keby ho chytala brzda ale iba dozadu. Je to citit aj ked ho tlacim dozadu ako brzdenie v urcitych polohach kolesa.
Moze to byt?
Patrik68Dux píše:...to zni dobre .
Uz jsem s nima predbezne mailoval.
Mozna do toho pujdu.
Pamatuju si,kd.jsem resil vyhody skutra oproti klasic.moto /kdyz jsem.kupoval kdysi prvniho skutra/
Rikal jsem si -rezezova sada na moto stoji kolem 3-4 tis a furt musi clovek retez cistit a mazat .
Schovanej remen,to je parada!
Jenze remen bohuzel vydrzi tak polovinu km a hlavne ,jeste js.neslysel,ze by nekomu praskl retez ...
Asi koupim nahradni remen a budu ho vozit radeji s sebou /vcetne naradi na vymenu/
Ach jo ...
tomik.cesko píše:Nemůže
Tohle bych viděl na zaseknuty pakny ve spojce, tak rozhodně rozborka tomu jen prospěje.
Patrik68Dux píše:Dnes 1.jizda za tmy do prace ,od doby,co D300 mam a ty svetla jsou fakt tragicky.
Ne ze by byla intenzita svetla mala,sviti to slusne ,ale ten ostrej zlom mezi osvetlenou plochou a tmou je na tlumeny hodne neprijemnej .
Kdyby 30m prede mnou stal na silnici autobus ,videl b.ho na posledni chvili/na tlumeny/
Samozrejme ,pokud to jde ,jedu na dalkovy ,ale ty jsou podle vzdalenosti ,kam dosviti spis takovy polodalkovy .
Podotykam,ze jezdim na pohodu ,kolem 80-90km/h ,neumim si predstavit jet potme mimo obec ,treba lesem vic,jak stovkou.
To by byla ruska ruleta ,jestli se vysekam hned,nebo az priste.
Zkusim svetla prizvednout /pry maji stelovani/ ,anebo koupim xenony.
Z Číny /dx.com/ vyjdou na cca 600Kc /x 2 teda ,prot.jsou reflektory dva/
A posledni vec ,co mi moc nesedi je osvetleni palubky /pristroju/
Chtelo by to mit moznost regulace jasu/jako u palubky u auta/ ,za tmy to sviti az moc intenzivne.
bacitracin píše:tomik.cesko píše:Nemůže
Tohle bych viděl na zaseknuty pakny ve spojce, tak rozhodně rozborka tomu jen prospěje.
Mne to pride skor ako tie brzdy. Ked so skutrom cuvam, pocujem ako kazde to pribrzdenie "vrznu" zadne platnicky. Ak skutra potlačim dozadu viac ako 1-2m tak sa to rozbehne a zopakuje po pohybe dopredu.
Este poprosim o začiatočnícku radu. Maxika mam prvy krat. Kedy meniť pneu? Vzorka nie je podľa mňa taka katastrofa ale pneu je povodne z 2011.
http://tinypic.com/r/14w4x1k/9
http://tinypic.com/r/21152t1/9
double-J píše:A co byl ten předchozí skútr?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků