od hipisko » 03 srp 2014, 23:40
Caute, od oktobra tiez jazdim jednu 300i, ktoru som kupil celkom vyhodne, aj ked si myslim, ze je stocena , na km mala 15000, ale ked prehodim na mile, tak 22000mil, tj asi 33000km.
Ako vam svieti skuter v tme? Ja mam nastavene tie svetlomety strasne nizko a po cca 20-25m ciara a tma. Normalne nebezpecne jazdit v noci. To by som nebol ja, keby som nezacal vymyslat, dal som do toho namontovat xenony, neodporucam, alternator nestiha pokryvat spotrebu, po cca 50km sa mi rozsvieti baterka....takze cez den jazdim len na LEDkach, tie je dost zle vidiet. Koli vymene ziarovky treba rozobrat pol skutra (doslova), ja som na to ani nedosiel ako. Preto servis. Aj koli tomuto na jesen dam skuter znovu do servisu nech daju dole xenony, ale zaroven skusim pospekulovat na namontovanie dennych led svetiel, tie budu svietit spolu so vstavanymi ledkami.
Nieco mam s valcekami, pri pridani na doraz mi vytoci otacky maximalne na 6000 a aj to neochotne, pri 80kmh mi otacky klesnu na 5500rpm a od tejto rychlosti idu hore ako u pevneho prevodu, 100kmh 6000rpm, 120kmh 7000rpm 140kmh 8000kmh a to je aj maximalka, viac ako 143kmh som zo skutra nevytiahol. Prave pri tych 6000rpm citim, ze zacina skuter tahat, to znamena, ze 80-100kmh je dost lenivy. do kolko otacok vam vytaca?
V kazdom pripade na jesen v servise budem menit aj valceky za dr puley 14g, chovanie ma byt take, ze ma do 100kmh vytocit na 7000rpm, od 100kmh ma udrziavat nizsie otacky ako seria.
Povodne plexi som vymenil za GIVI turisticke, jednoznacne odporucam, stalo ma to 150e(z ebay sa daju zohnat za 80+ postovne), ale vobec ich nelutujem, kvalitu jazdy to zlepsi, sezonu predlzi, na ruky mi vobec nefuka vzduch, na prilbu ovela menej (mam 196cm, keby som mal tak 185, tak by som vzduch nepocul vobec, len motor).
Zo skutrom som ale spokojny, auto mi odvtedy hrdzavie, spotrebu som mal minimalne 3l(vyjazd po okreskach cela nadrz na jednu cestu), maximalne 3,4l/100km(dialnica 120kmh).
rosi45: daj dr Pulley 14gramov a mas po dileme, ja pojdem prave do tychto, tie su aj pre tento skuter/motor odporucane.
predtym Kymco Downtown 300i