Honda Sync

Diskuze o skútrech nějvětších objemů.

Honda Sync

Příspěvekod midelos » 31 led 2025, 13:02

Zdravím,

mám F750 a nejspíš po nějaké aktualizaci už nefunguje jak dřív Honda sync. Resp. čte zprávy, hlas navigace ovládaní vše ok, až na to, když chci něco vyhledat hlasem. Dříve stačilo najet na vyhledání a říci pokyn v češtině ať už v navigaci, vyhledání kontaktu nebo odpovědět na příchozí zprávu překládalo to na text výborně. Nyní to vesměs řekne nerozuměl jsem nebo přeloží na nějakou kravinu. V nastavení mám všude čeština nic jsem s tím nedělal. Dělá to i napřímo přes telefon, abych se vyvaroval chybě v intercomu. Máte s tím taky někdo problém nebo jsem jediný? Díky za odpovědi Mirek
midelos

25+

Reputace: 0
Skútr / moto: Forza 125

Re: Honda Sync

Příspěvekod valsidalxam » 03 úno 2025, 18:38

potvrdzujem. Tiež som vo štvrtok nedokázal vytočiť manželkine číslo hlasom. Aj som si hovoril, že si ju budem musieť dať do zoznamu jednoduchšie, alebo po anglicky. Skúsim "vajf" :D

-- 03 úno 2025, 18:46 --

ešte doplním. Som sa teraz začal hrabať v mobile a systém prevodu textu na reč v appke som mal Samsung. Sa mi zdá, že pred tým to bolo Google, tak som to prepol na Google a najbližšie uvidím, či pomohlo. Používaš Samsung, či niečo iné?
valsidalxam

500+

Reputace: 37
Skútr / moto: Honda ADV350,bolo Jawa,MZ,Kawasaki,Malaguti,PCX
Tuning / úpravy: Kufor, výfuk Akrapovič v zime deflektor a slonie uši Tucano

Re: Honda Sync

Příspěvekod midelos » 17 úno 2025, 22:50

používám Google Pixel 8, ale vše fungovalo na Sony, Pixel 6, 7 i tady na 8 a z ničeho nic bez hrabání přestalo, ale pravda nezkoušel jsem jiný mobil teď...
midelos

25+

Reputace: 0
Skútr / moto: Forza 125

Zpět na Maxi skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek