Takováto "Forza" 500-650 již nikdy nebude. Budete si muset připlatit za Tmaxe
A na natáhnutí 2drátů být technicky zdatní opravdu nemusíte...(zase jenom výmluvy)
crhy_ píše: Vše je to jen o vaší lenosti a neschopnosti "pustit chlup" .... A na natáhnutí 2drátů být technicky zdatní opravdu nemusíte...(zase jenom výmluvy)
RADEK_SL píše:bajza píše:I já se chystám na vylepšení již tak skvělého stroje
To mě zajímá, to ještě nemám. Pořádně to zdokumentuj a dej to sem.
Objednal jsem si plexi Givi Airflow, to lépe chrání ruce. Pokud mi na ně bude zima, tak do zateplení půjdu taky
bajza píše:Palubní počítač. Mi přidává cca 0,2l navíc. Ověřeno aplikaci fuelio po najetí cca 5000 km.
-- 14. 7. 2019 16:34 --
Tak protože jsem byl dotazován, co jsem na tom Slovensku "vyvedl". Předjížděl jsem kolonu stojících aut, ale nepřejel jsem plnou čáru. Po předjetí cca 10 aut a kamionu jsem se zařadil před zatáčkou do kolony, bohužel před auto za kterým stála policie SK (Slovenská Lupča). Za chvíli za mnou přišly a stáhli mně na krajnici. Nejdříve mne vyhrožovali 150 eury a v případě že nezaplatím zadržením řidičského průkazu. Po chvilce povídání v klidu a bez emocí mi navrhli 50 euro. Souhlasil jsem a zmizel. Policisté byli slušní a i já jednal v klidu. Tak že sice negativní zkušenost, ale poučení pro příště. Jinak Slovensko krásné, mají bratři krásnou zem. Silnice, jak které dva přejezdy přes Nízké Tatry, kde byli silnice velmi mizerné, naproti tomu těch pár kousků dálnic co jsem projel, určitě lepší než ty naše. Moc krásná byla Dobšinská jeskyně, líbil se mi i Vlkolínec a Lúčky. Přejezdy přes Nízké Tatry byli úžasné, škoda horších silnic. SW vše zvládalo bez potíží.
RADEK_SL píše:Tak to je kousek od Zvolena, tam jsem kupoval Silvouše
D.Haba píše:Pred tydnem jsem se stal majitelem toho skutru. Vetsinu stranek tohoto vlakna jsem prosel, alei tak bych chtel pozadat o nejaky tipy, rady na co si daf pozor apod.
Pripadne je lepsi tam davat olej 10w30 nebo 10w40?
Mam dodelanou 12V zasuvku v leve schrance, ale kvuli kabelu nejde zavrit. Nejaky tip napad kudy vest kabel k nabijeni telefonu
bajza píše:Na otázky ohledně zásuvky počkej až se připojí Crhy s Radkem ty to mají velmi dobře vychytané a dost si se svými stroji pohráli a vylepsili. Olej dávám 10w40 dle mazaciho plánu Hondy jsou oba možné. Jinak já mám navic vyhřívané grypy Oxford a sedlo vyhrev z aliexpresu oboje funguje perfektně. Nabíjení řeším kvalitní power bankou. Zásuvku možná letos ale zatím mi nechybí Pravda je že kabel vedený dvířkami kastliku je na prd.
D.Haba píše:bajza píše:Na otázky ohledně zásuvky počkej až se připojí Crhy s Radkem ty to mají velmi dobře vychytané a dost si se svými stroji pohráli a vylepsili. Olej dávám 10w40 dle mazaciho plánu Hondy jsou oba možné. Jinak já mám navic vyhřívané grypy Oxford a sedlo vyhrev z aliexpresu oboje funguje perfektně. Nabíjení řeším kvalitní power bankou. Zásuvku možná letos ale zatím mi nechybí Pravda je že kabel vedený dvířkami kastliku je na prd.
Zasuvka je hotova, funkční od predchoziho majitele, jen je problem s protahnutim toho kabelu. Powerbanka je jen nouzovy reseni, ktery mi uplne nevyhovuje. Vyhrivane gripy to ma taky, sice nejaky obyc, ale hrejou
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků