od Scooby » 02 lis 2010, 17:53
Buďte zdrávi pánové, pořídil jsem na zimu bouranou SW-T 400, abych se nenudil, tak jsem zvědavý, jak se na ní bude jezdit a jestli jí na jaře nevyměním nastálo za moto. Mám rozbitý předek a levou stranu kapotáže, takže hraní bude dost. Sundal jsem všechny plasty a ten předek je hrůza. Strašný lego, jak vše do sebe zapadá a navazuje, to se japonci předháněli, kdo to vymyslí víc složitě a ten kdo vyhrál, tak byl hlavní konstruktér. Jinak rám je super, krásně svařené a vypadá opravdu bytelně. Technicky bude určitě fungovat skvěle. Jak se řešilo, kam dát zásuvku na 12 V, tak v levé přihrádce je na ní dokonce připravené místo, nevidím žádný problém se zapojením. Teda pro mne v současném stavu. Kvůli dvěma drátům bych to nesundaval. Co se týče náhradních dílů, tak jsem nenašel na netu nic, všechno nové u Hondy a ty ceny jsou dost vysoko. Ale co se dá dělat, chci aby to fungovalo, tak jak má. Ale takové zadní světlo za víc jak šestku mne štve, jen kvůli tomu, že je prasklé sklo a zbytek je zdravý. Budu šetřit a vím, o co napsat Ježíškovi. Kdyby někdo něco našel, budu vděčný za každý odkaz. Přeju krátkou zimu, já zábavu už mám...