kerim7 píše:
Ahoj, zdravím v nové sezoně. Tak mě v pátek před přechodem v Poděbradech sejmula paní řidička. Silviška má pravou stranu dobrou tak na trsátka a já pomlácené rameno. podle servisu to bude na totálku, protože plasty jsou drahé a dojebaná je jich dobře polovina. No to jsem zvědavý, jak se k tomu Kooperativa postaví.
-- 20 bře 2023, 11:50 --
Jo, a můžete mít červenou motorku, červenou bundu, reflexní přilbu a trénovat krizovky, ale když se paní rozhodne, že prostě brzdit nebude, je to všechno prd platné. Dobrý byl zadní kufr, že mě zarazil a nešel jsem na kapotu a přední sklo. K letectví mám pozitivní vztah, ale tenhle letecký zážitek si rád nechám ujít.
Mmch jsou vypsané kurzy na Učme se přežít a letos speciálně skútříkářské. Tak do toho!!!
kerim7 píše:Ve čtvrtek to viděl externí likvidátor pojišťovny a v nejbližších dnech by se měli ozvat s vyčíslením škody. Na opravu to pro mě asi nebude, ale kdyby si to někdo chtěl samodomo pobastlit, ještě by Silvuška odvedla hodně práce, ale už ne parády. Je to o preferencích.
I rozprodej padá v úvahu, uvidím, s čím Kooperativa přijde. Čistě teoreticky, stál bys o něco většího nebo jen pár drobností a zbytek by mi zůstal na krku?
Konys píše:Zdravím,
V sobotu skútr normálně nastartoval, když jsem se chtěl v pondělí projet a jsem chtěl nastartovat jen to cvakne a nic. Dobil jsem baterku a zkoušel to i přes kabely z auta a nastartovat to nejde. Jen cvaknutí. Máte nějaké rady čím by to mohlo být.
V servisu mají volno až v květnu.
Konys píše:Zdravím,
V sobotu skútr normálně nastartoval, když jsem se chtěl v pondělí projet a jsem chtěl nastartovat jen to cvakne a nic. Dobil jsem baterku a zkoušel to i přes kabely z auta a nastartovat to nejde. Jen cvaknutí. Máte nějaké rady čím by to mohlo být.
V servisu mají volno až v květnu.
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 26 návštevníků