Zkus se podívat na www.allegro.pl , na Burgmany tam je spoustu věcí a za dobré peníze, možná tam najdeš regulátor za dobrou cenu. Na burgmana jsem tam našel za 750,-Kč nový, zde se prodává kolem 2000,-Kč.
To Scooby: Tak jsem Ti našel tu baterku. Ani jsem ji nemusel vyndavat, na AB shopu je tenhle šikovný odkazhttp://storage.adventure-biker.cz/x-shop/shop_files/246ad68e9662ce6cba59a614ad2010d7.pdf, je tam i aplikační tabulka na všechny možné značky. Takže, abych nenapínal, je to YUASA SUPER MF GELOVÁ YTZ12S V tabulce máš i rozměry a tvar konektorů pro případ, že bys hledal náhradu, což, až uvidíš tu cenu, možná budeš...
Jo děkuji, už jsem sehnal a opravdu raději náhradu. V Elitu za 1850,- Kč. Je to dost, ale stále ne tolik jako origo. Zkoušel jsem velikost, vejde se úplně přesně. Ještě jednou díky i za snahu...
Tak dnes jsem se stal oficiálně majitelem SW-T 400, koupeno od Chaotika z Nového Jičína, dnes jsem dokončil převod na nového majitele. Byl jsem v Praze 9 na Poděbradské na evidenci a vše vyřízeno do 30 min. Motorka má najeto 1500 km. Byl jsem dnes na garanční prohlídce v Hondě v Mladé Boleslavy na doporučení Toma a Alpaka kteří tam jezdi. Volal jsem také na Jarov a mají 14 dní čekačku na servis. Jo a cena je taky trochu jinde platil jsem cca 1700 a na Jarově do telefonu řečeno 2500,- Kč No a když jsem byl v MB ta jsem si to dal ještě na Mělník tak dnes krásných 150 km viz mapa: http://maps.google.cz/maps?f=d&source=s ... =UTF8&z=11 SW-T jede neuvěřitelně, rozdíl o proti @125 je obrovský dnes jsem měl štěstí na dobré silnice tak jsem užíval pohodlí a výkonu což je teda trochu nebezpečné protože brzdit na padesátku se člověku opravdu nechce Problem jak předjedu kamion v kopci jsem nezažil. Při návratu do prahy jsem přesedlal na starého dobrého @ a první 2 km jsem se smál jako dítě na jakém kole to jedu. Musím, ale konstatovat, že přesun přes ucpanou Prahu je na menším stroji jako je @ mnohem lepší než na 250 kg vážícím SW-T. Zatím jsem po praze nejezdil ale velikost a váha bude určitě hendikep Jo a mám jeden dotaz při rozjezdu se občas ozve takové písknutí jako od řemenu. Ptal jsem se na to v servise a prý se to občas ozývá no budu to nadále sledovat a v případě že se to bude horšit tak to budu v rámci záruky řešit ??? Tak zatím a budu se těšit na další zážitky.
Naposledy upravil Tomáš@125 dne 16 kvě 2011, 19:58, celkově upraveno 2
Honda@125 prodáno po 11 letech , Honda SW-T 400 prodáno
Tomáš gratulujem k SW-T. To pískanie sa občas ozýva aj mne na silverwingu 400. Pravdepodobne to je od spojky. Mám najazdené už cez 20tis km a žiadny problem až na to že to sem tam pri rozjazde píska.
jirka04 píše:A žeby i Hondě pískala spojka???? hmmmmmm,panečku.
Veru píska a najhoršie to bolo keď som sa asi 20 krát za sebou musel rozbiehať do prudkého kopca v zápche a ešte som bol plne naložený. Pískalo to potom asi týždeň v kuse pri každom rozjazde, a tak intenzívne že som mal z toho až zimomriavky...