- Tak rozesmál mě "objektivní" názor od "SHacko300"
- K té helmě pod sedlo, nevím, jestli neusuzuješ jen z nějakých fotek. Já mám Výklopku Caberg Rhyno (což je poměrně velká helma) a v pohodě ji tam dám a před ní je ještě místo na jednu otevřenou, nebo spoustu věcí (např. lékárnička, vesta, nepromok, pití a ještě je místo - samo že myslím včetně te vyklopky) a to s tou helmou nemusím vůbec nějak šibovat abych to zavřel prostě ji tam dám a zavřu.
- museli bychom někde porovnat, ale na fotkách mě připadá že má pilot na SH daleko víc zaseklé a dozadu zalomené nohy než na Beverly (ale toto není objektivní, nevíme jestli jsou obe stejně velcí atd.), každopádně mi nikdy nepřišlo, že by mi tam ten panel nějak překážel, spíš si naopak vystrkuji špičky ven a jedu jen na patách, ale to je věc velmi individuální (přeci jenom gulek máme jen jeden pár
)
- nezlobte se na mě, ale pokud po mě někdo chce víc jak 100tis. tak bych za to taky mohl něco hezkého dostat a já navíc za to chci ještě něco "pro mě" hezkého. Když mrknu na to jak jednoduše vypadá SH a to je to nový model po designových úpravách, tak mě připadá, že si ze mě dělají srandu, jen se podívejte na "budíky" a bude to jasné, o tvarech, barevném sladění a pohodlí tady nebudu dál psát protože to je snad každému jasné!! Aby mě nikdo nenařkl z nevyváženosti, tak musím přiznat, že když jsem vybíral tak jsem hodně dlouho přemýšlel o SH150 a byl pro něj rozhodnut (pak jsem se rozhodl že zainvestuji víc a pak už jsem mezi SH300 a Beverly ani vteřinu neváhal).
- s tou maximálkou to taky nebude tak horké, když jsem jel na 1000km prohlídku, tak jsem cvičmo dal plný a hned tam bylo přes 135km/hod a to se to ještě dralo dál, ale já nechtěl, můj odhad je, že se to na 140km/hod nezastaví, no můžu to někdy vyzkoušet.
Ale uznám, že SH zřejmě bude motorově o chloupek lepší a tak si své zaryté příznivce zajisté udrží
Každý má svoje a každý ma jiný vkus, ale samotná recenze ukázala, že tady půjde jen o léty přiživovaný názor, že ital je humpl a japonec je nadevše........