[quote=Balu]Já měl při zajíždění spořebu okolo 3,5-4 l. Ale moc jsem to nehonil, tak do těch 90-110 km/hod. Teď mám natočeno 9000 km a spotřeba je při jízdě 90-100 km/hod. okolo 3 l/100km, spíš pod, ale když ho mydlím a zejména po dálnici konstantně 120-140 km/hod. tak to vyleze ke 4 l/100 km. Taky je to samozřejmě hodně ovlivněnoi tím, zda jezdím víc po Praze nebo mimo ni. SHáčko jsem šetřil a netočil do cca 500 km, postupně jsem pak přidával a od 1000 km jsem jezdil naprosto normálně, jak jsem pořeboval. Teď mám nějaký problém, když se rozjíždím z volnoběhu, tak mi to ve skútru trochu zavibruje, jak se dostane do otáček a tahu. V servisu to hledali, ale nic nenašli, že mám čekat, až se to případně projeví nějakou závadou. A teď nejnovější, co se mi objevilo v Itálii, resp. co slyším, že když dojíždím např. na červenou a dostanu se do volnoběžných otáček a spojka se vypne, tak se mi ozývají zvuky, jako by se tam dole něco otíralo o něco, takové kovové zvuky, že se na mě i ohlíželi, co to přijíždí za plečku. S tím jsem zatím v servisu nebyl, vzhledem ke svému úrazu jsem mimo provoz, ale telefonovali jsme spolu a řekli mi, ať jedu dál. Fakt je, že to pořád jede, ale zvuk to příjemný není a hlavně tam předtím nebyl.[/quote]
Tak s tímhle mám také problém..ovšem všiml jsem si, že při zahřátí motoru to už ani tak nedělá..čert ví, čím to je. Jinak zajížděl jsem stejně jako ty, takže je možné, že je to tím...