Tak nalévací víčko je pod tím malým krytem co máš před koleny a kontroluje se výška hladiny pohledem v místě kde je boční stojan,je to dost vespod, tak musíš dát hlavu skoro až na zem,aby tam šlo vidět ,ale zase se nemusí nic demontovat .Za dobu ujetí 6tkm jsem tam nedolil ani kapku a ani na garančce se nemuselo nic dolévat .
Myschan píše:Jedině sehnat neoriginál, ale šetřit na tom nemá smysl. Co je dneska levný?
Je celkem znat, jestli za 12 mesicu dam za filtry 2100 Kc, nebo 1300 Kc. Davat 700Kc jen za to, ze je na tom napis Yamaha, mne pripada zbytecne u dilu jako je filtr.
bylo Honda Lead 100 najeto 40 000 km (ja 12 000) bylo Yamaha Majesty 400 najeto 206 000 km (ja 136 000) bylo Honda Silver Wing 600 najeto 110 000 km (ja 92 000) nyní Yamaha T Max 560 najeto 27 000 km (ja 14000)
atom33: Bavim se, o vzduchovych filtrech. Olejovy kupuju za 65,- Kc Ale diky.
bylo Honda Lead 100 najeto 40 000 km (ja 12 000) bylo Yamaha Majesty 400 najeto 206 000 km (ja 136 000) bylo Honda Silver Wing 600 najeto 110 000 km (ja 92 000) nyní Yamaha T Max 560 najeto 27 000 km (ja 14000)
já si bral taky 2 je to nějaký Španělský výrobce cena proti zn.servisům Honda uplně jinde a u nich nemáš nikde dáno že ti tam nedají totéž,ale za 1100kč.
napište mi prosím pak jestli je to stejné jako origo honda, jak to vypadá apod. zatím jsem neměnil tak ani nevím jaký tam je. pokud by byl nahraditelný objednám tamtéž. díky
vypadá to uplně stejně akorát tam není vyraženo Honda.A jelikož to není shodné s jakýmkoliv jiným modelem Hondy tak by to mělo být to samé.Filtrační vložka je papír z jedné strany harmonika a z druhé chráněný plechovou mřížkou.
a třeba je ten materiál podobný origo? na hondě PS jsem viděl alternativu z nějakého úplně jiného molitanu oproti papírovému originálu, což mi přijde už hodně jinde. To že na tom není honda mě netrápí
Na 300sh je téměř k nerozeznání od origo.(navíc v knížce je psaná výměna po 18tisících a ted po 10 jsem ho vyndal a byl jak obalená kula černým mazem) objednával jsem ještě pro kluky co mají sh150 a říkaly že byl v pohodě jako ten origo.tz.vlnková harmonika z papírové vložky.
všiml jsem si na stránkách hondy, že niní nabízejí už i pro čr verzi s abs a to o 10 000kč dražší. Loni když jsem hondu kupoval prý do čr verze s abs nedováží, takže změna už je možné koupit i u nás. škoda že jsem to nevěděl. teď mě to trochu mrzí že jsem nepočkal
Jak tak koukám,tak poslední dobou je trend dávat ABS všude a hodně už v standartu,akorát u endur a jím podobných je na škodu,že to někdy nejde vypnout.