No, vceku to jede. Porovnává se mi to těžce, je to naprosto odlišná kategorie. Zátah jak u Silvera tam není, ale jede to myslím vcelku slušně. Už jsem trochu pozlobil velkou motorku, kdy jsme stáli vedle sebe na světlech a on se podíval tak nějak...no přezíravě
. Blikla oranžová, slyšel jsem jak to cvaklo, jak zařadil..., pak jsem se za křižovatkou podíval do zrcátek...on tam asi ještě stál, já měl na tachu skoro 80
. Dojel mě, předjel mě, motor mu řval, před další červenou zastavil v levém pruhu za auty v koloně. Já ho dojel, projel mezi auty a ukázal mu ten rozjezd ještě jednou
. Mám pocit, že jsem mu trochu zkazil den.
Takže jo, po městě je to určitě obratnější, myslím, že kudy projdu, tudy i projedu. V zrcátkách by toho mohlo být víc vidět, pod sedlem nic moc místo, ale myslel jsem, že to bude ještě horší. 16 kola jsou na brněnských silnicích velkou výhodou. Je to lehký, super na manipulaci, poloměr otáčení proti SW nesrovnatelnej, zaparkuji kdekoliv. Zatím jsem toto moc nenajel, takže spotřebu a maximálku ještě nevím. Celkově jsem zatím spokojenej a nelituji výměny - pro moje potřeby zatím optimální. Jen zatím nemůžu přijít, jakou iridiovou svíčku tam narvat. No přinejhorším napíšu do Densa. Jako městský skútr myslím dost dobrý, pokud člověk nepotřebuje moc místa pod sedlem.
Lepší pozdě, nežli vůbec.