No abych řekl pravdu zkousel jsem to akorát v prodejně. A nešlo mi to zavřít, přišlo mi, že je to dole úzký. Ale zkusím to ještě jednou pořádně. Jinak samozřejmě sklem dopředu. Jakou máš velikost já mám totiž XLku.Winterwolf píše:Dáváš jí plexi po směru
Mi přijde, že kolem té mojí je ještě dost místa
Desper píše:Do SH125 se mi vlezou obě helmy co mám docela v pohodě. Jen kolem už nezůstane vůbec žádné místo.
Měl bych dotaz jestli tu je někdo, kdo z SH125 přešel na SH300. Cítíte nějaké velké rozdíly v manipulaci a mrštnosti? Např. parkování v kopečku či na chodníku, kdy je nutné trošičku odtlačit. Je to znát, že to je těžší, jsou místa, kam to s SH125 šlo a SH300 ne?
Díky
header009 píše:No abych řekl pravdu zkousel jsem to akorát v prodejně. A nešlo mi to zavřít, přišlo mi, že je to dole úzký. Ale zkusím to ještě jednou pořádně. Jinak samozřejmě sklem dopředu. Jakou máš velikost já mám totiž XLku.
Jako ona se vejde kdyžtak do kufru, ale pod sedačku by mi to vyhovovalo víc. Ale helmu kvůli tomu měnit nebudu, protože tohle je nejlepší helma co jsem kdy měl.
Chod do origo servisu a objednaj nove plasty. Mne v Kymcu povedaly, ze sa nelakuje ale objednava cely plast uz farebny. Poistovna to cvakne ak to urobi origo servis bez problemov.vozbrouk píše:Ahoj, tak jsem také čerstvý majitel nového SH 300 - červená barva. Právě se blížím k 1000 km.
Povezeníčko krásné, manipulace horší, protože mám jen 60 kg a musím trochu zabrat.
Jen mi jeden blbec s nákladákem motorku položil ze stojánku k zemi. Stojím takhle před obchodem na parkovišti a přilítl
praštěný dopravce a strašně spěchal, začal tam couvat, tak k motorce běžím, ale než jsem doběhl... tak byla na zemi.
Zvařval jsem na něj do kreténů a málem mu jednu praštil.. Řikám, to jste ji neviděl... to jste nemohl minutu počkat, dal bych jí úplně jinam.
Většího pitomce jsem neviděl... říkám mu, to se Vám ten spěch vyplatil, ted budeme vypisovat zápis o nehodě.
On ještě měl keci typu, to nemáte tady parkovat , atd... Chtěl se domluvit na financích... tak mu řikám... protože je úplně nová, a nějaký ten lak, tak 3 tis. a jsme domluveni.. On mi řikal, že jsem upadl... že mi dá jen 300 Kč. takže jsem se s ním vůbec nebavil a sepsal protokol.
Nahlásil na jeho pojištovně a přijel pojištovák, že si to mám opravit a vše zaplatí. Jen za helmu, která byla stará mi napsal 300 kč.
Takže takovéto trable s tím mám, doufám, že to byla poslední nehoda... Jinak ještě nemohu sehnat žádného kdo by mi to přelakoval.
Firmy co lakují auta, mi řekli, že si na to netroufnou, prý motorky nedělají.. prý to má jiný typ laku, atd..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků