od forester » 22 úno 2018, 08:46
Vozbrouk: keď tak vehmentne bažíš po tej Honde tak by som neváhal a sadol s potrebnou hotovosťou na zálohu do auta a išiel ju zložiť do predajni osobne a spísal o tom predpredajnú záväznú zmluvu. Lebo keď budeš takto s tým kaufom laborovať hlavne keď majú už posledné kusy iba na predajni kludne sa ti môže stať že niekto kto má tiež takýto chtíč po tom stroji sadne na prvý autobus s potrebnou hotovosťou a jednoducho ti ho výfukne a odvezie si ju domov. Ako poznám našich predajcov tak ho predajú prvému čo príde do predajni a keď je ten kus na ploche ako volný a nie je zálohovaný mu ho jednoducho predajú a tvoje teplé emaili ti nepomôžu.Myslím že keby som chcel aj po prečítaní týchto tvojich inšpiratívnych príspevkov tak mi nikto v tom nemôže zabrániť. Majú ho v predajni, majú a mám peniaze,mám
A že sa nejaký Jožko dopytoval po ňom emailom mi je ukradnuté.Tak bacha na to!
Takto sme sa zo synom išli pozrieť na posledný kus Hondy Hornet z ABS do Trnavy kde ho mali vystavený a ešte jeden bol v Blave ale bez ABS.Predajca nám povedal že kedže sa jedná o posledný Hornet tak kto príde prvý z peniazmi ten ho aj dostane.Žiadne suché “ja ho asi chcem” a pod. u nich nezaváži.
Nič iné mi nezostávalo len ísť do banky v tom meste spraviť prevod peňazí na ich účet a s týmto dokladom sa za 1/2 hod vrátiť do predajni a Hondičku si odviezť.Bola sobota a nemali sme ani helmu zo sebou
Dnes môžem povedať že sme spravili moc dobre lebo Hornet bol za výbornú cenu 6600€ A bol naozaj posledný kus na Slovensku pred skočením výroby tohoto vydareného modelu.Je to cukrík
HONDA CB600FA 2013:
https://youtu.be/7J59CbkfLUE
Honda PCX - 2010, predaný, 24 tis km
Honda Shadow - Black Spirit VT750C2B,2011,predaný,40 tis km
Yamaha X-Max 250 - 2012, predaný,84000 km
Honda Forza 300 - 2018, predaný 29000 km
Honda Hornet CB600F 2013, predaný 32000 km