Tak dneska ho mam na 1 prohlidce. Jeste stiham akci Honda a litr oleje by mel byt zdarma. Predbezna cena 2000. Tak se ptam, jesli mi tam za tu cenu namontuji ABS Technik, ne to je jen material..., rikam, no tak litr oleje zdarma, zbyva tedy cca. 0,3l, pak olejovy filtr...no vic asi nic.
Technik, no jak rikam jen material, nejaky promazani, mazani retezu. Ptam se, retezu??? Tak se jen zasklebil. Proste jsem mu hned na zacatku dal najevo ze 2000,- je blbost. Tak alespon rekl ze tam davaji vetsi rozpocet. Tak jsem zvedavej co si na me dneska pripravi. Pak pisnu co uctovali
Tak mi zrovna volali ze je to hotovy. Cena cca. 600,- 0,5l oleje, filtr, cistic, podlozka. No nechci se hadat, ze litr oleje davaji zdarma a do skutru se vejde 1.3l. Zajimavy ze se nikdy nespletou ve prospech zakaznika. To je jako v ceskejch hospodach, jenom podmiraky, premiraka jsem snad v zivote nedostal.
Teda jednou na festaku u jednoho stanku, kde cepovala nejaka 60leta pani . Holt jsme v cechach a tady je ojebavani zvykem.