Ahoj, nikde jsem to nenašel, tak jsem v rámci instalace pípáku na blinkry udělal pár fotek na téma demontáže plastů vršku řídítek... V návodu to vypadá tááák jednoduše...
ale doufám, že nebudu muset měnit hlavní žárovku někde na cestách...
Cafle na horním krytu jsou tady:
Zadní a boční jsou celkem v pohodě, přední dva (na obrázku už bohužel urvané) už moc ne.
Velký plast se světlem už je na tom podstatně lépe - po povolení 4 vrutů stačí vycvaknout na každé straně 3 kruhové čepy (dva nahoře, jeden dole), to už celkem jde, když víte, kde jsou:
Pro zajímavost - plasty jsem sundaval kvůli tomu, že mi děsně vadilo (a přijde mi až nebezpečné) to, že SHčko nemá žádné zvukové upozornění na blikající blinkry - i když jsme se na to snažil zvyknout, přece jen se mi čas od času podařilo nechat blinkr zapnutý kdovíjak dlouho a to prostě není dobře.
Objednal jsem podle doporučení tadyten piezo pípák (
https://www.louis.at/en/artikel/reminde ... r/10032916 ) a nacvakal na vývody k přepínači blinkrů:
Pípák jako takový je přidělaný el. páskou zazadu na gumový doraz světla, takže je aspoň maličko odpružený (na obrázku ještě není, ale bude tam, co je bílé kolečko). Ukostření je označené žlutou šipkou.